TRANSPARANTE WERKWIJZE VOOR UW WONINGONTRUIMING IN SCHIJNDEL

Wanneer u onze professionals inschakelt voor het ontruimen van de woning of het leeghalen van een kantoor, dan weet u zeker dat u geholpen wordt door erkend vakmannen met een ruime ervaring binnen het vakgebied. Een professional uit ons netwerk zal bovendien eerst bij u langskomen om afspraken te maken over de ontruiming, voordat men met de woningontruiming zal beginnen. Zo kunt u uw wensen duidelijk aangeven, en voorkomen wij problemen achteraf. Wij garanderen een transparante werkwijze tegen aantrekkelijke prijzen.

BEDRIJFSONTRUIMING SCHIJNDEL

De werkzaamheden van een specialist in woning- en bedrijfsontruiming zijn zeer uitgebreid. Zo kunnen wij u onder andere van dienst zijn bij een seniorenverhuizing en het ontruimen van kantoren, maar helpen wij u tevens graag bij een boedelruiming na overlijden, het ontruimen van een wietplantage of herstel- en schoonmaakwerkzaamheden na het verhuizen om de woning netjes op te leveren. Via de offertepagina  komt u gemakkelijk en snel met ons in contact. 

 

WONINGONTRUIMING

Bij een woningontruiming, ook wel huisontruiming genoemd, zal een team van specialisten ervoor zorgen dat de woning volledig ontruimd wordt. Dit betekent dat de eigenaar eerst alle waardevolle spullen moet verwijderen. Het woningontruiming team zal namelijk alle inboedel naar goede doelen brengen en enkel specifiek aangewezen veilingspullen achterhouden.

 

© 2019 - 2023 Oprommerdijkstra | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel