SENIORENVERHUIZING

Een seniorenverhuizing verloopt anders dan een reguliere verhuizing. Wanneer men naar een kleiner huis of kamer verhuist is het nodig om een selectie te maken van de bezittingen. De verhuizers helpen niet alleen met inpakken en transporteren van de bezittingen, maar ook met het inrichten van het nieuwe huis. Met een specialist heeft u een zorgeloze seniorenverhuizing.

 

SPOEDONTRUIMING ZORGKAMER

Na het overlijden van een familielid of dierbare heeft u maar een paar dagen voor het opleveren van een zorgkamer. Schakel daarom hulp in voor de spoedontruiming. De vakmannen halen de gehele kamer leeg, zorgen ervoor dat de vloerbedekking of laminaat eruit gehaald wordt en maken alles schoon. U hoeft zelf niet het zware werk te doen in een emotionele periode. Eventueel is het ook mogelijk om kleine herstelwerkzaamheden te laten uitvoeren.

 

 

BEZEMSCHOON OPLEVEREN

Het bezemschoon opleveren van een woning of ruimte houdt in dat de woning in de oorspronkelijke staat teruggebracht wordt. Er mogen geen loszittende materialen meer aanwezig zijn en alle beschadigingen moeten gerepareerd zijn. Daarnaast is het noodzakelijk om de woning grondig schoon te maken. Een bezemschone oplevering zien we vaak bij een huurhuis en de verkoop van een woning.

 

BEDRIJFSRUIMINGEN

Bij een faillissement of wanneer u uw bedrijfspand moet verlaten is een complete bedrijfsontruiming nodig. Het ontruimen en opleveren van een bedrijfspand is niet eenvoudig. Niet alleen heeft u te maken met de hoeveelheid meubels en andere spullen, maar vaak moeten er ook nog herstelwerkzaamheden aan de gebruikte ruimtes gepleegd worden. Elke ontruiming is maatwerk. Schakel een specialist in voor snelle en efficiënte hulp.

 

BOEDELRUIMING

Wilt u uw huis verkopen? Dan is het leeghalen van het huis vaak veel werk. Ook bij het overlijden van een familielid is het vaak noodzakelijk om een huis of de zorgkamer snel leeg te halen. Met de boedelruiming service door een professional hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Alles wordt van A tot Z geregeld. Van het leeghalen, schoonmaken tot het opkopen van de spullen.

 

 

INBOEDEL OPKOPEN

Maak voor een woningontruiming of opruiming van de kelder of zolder afspraken over de mogelijkheden voor het opkopen van de inboedel. Wanneer de specialist de boedel opkoopt, hoeft u hier niets meer voor te regelen. In sommige gevallen is het mogelijk om de verwachte opbrengsten van de boedel in mindering te brengen op de offerte. Laat u van tevoren adviseren over de mogelijkheden.

 

HERSTEL EN SCHOONMAAK WERKZAAMHEDEN

Naast het leeghalen van een huis of bedrijf, kan er tevens voor worden gezorgd dat het gebouw wordt schoongemaakt en zodanig hersteld dat u deze kan opleveren bij de verhuurder of makelaar. De kosten voor het schoonmaken en herstellen zijn afhankelijk van de tijd en materialen die wij hieraan kwijt zijn.

 

KELDEROPRUIMING

Geen idee wat er allemaal in uw kelder ligt en wilt u weleens gebruik gaan maken van de kelder? Schakel een vakman in voor de kelderopruiming. U hoeft niets meer te regelen en kunt snel gebruik maken van uw kelder. De vakman regelt niet het alleen het opruimen van de kelder, maar zorgt er ook voor dat alles schoon en klaar voor gebruik is.

 

ZOLDEROPRUIMING

De zolder is een ruimte waar vaak veel spullen verzameld worden. Dozen die u niet nodig heeft, maar ook niet direct weg wilt gooien belanden vaak op de zolder. Na verloop van tijd ligt de hele zolder vol, weet u eigenlijk niet meer wat er ligt en kunt u geen gebruik maken van de ruimte. Dat is natuurlijk zonde! Met een zolderopruiming wordt alles voor u opgeruimd.

 

 

© 2019 - 2023 Oprommerdijkstra | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel